BWF Envirotec - Güney Afrika'ya Hoşgeldiniz

BWF Envirotec Grubu 9. üretim tesisini açtı

Mayıs 2017'den beri, BWF Envirotec Grubu Afrika kıtasında ciddi bir pazar payına ulaşmıştır. BWF Envirotec Güney Afrika filtre torba, filtre media üretimi ve dağıtımının yanı sıra servis sektöründe de uzmanlaşmıştır.

Şirket müdürü Bayan Yolandi Serfontein'ın deneyimli takımı, pek çok endüstriyel sektöre hizmet vermektedir. Bu sektörler arasında; madencilik, çimento, petrokimya, demir çelik endüstrisi, enerji santralleri, gıda ve eczacılık yer almaktadır. Güney Afrika ülkeleri arasında temel odağımız Botswana, Mozambik, Tanzanya and Zimbabwe'dir.

Firmalara verdiğimiz özel servisler arasında filtre torba montajı ve tel kafes temini gibi servislerin yanı sıra firmalara geniş kapsamlı yedek parçalar da temin etmekteyiz. Tüm bu hizmetler alanında uzman kişiler tarafından sağlanmaktadır.

Fabrika, Johannesburg'un ekonomik olarak güçlü ''Doğu Rand'' denen Nigel, Gauteng bölgesindedir,

BWF Envirotec 10 yıldan uzun bir zamandır Güney Afrika'da başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir. BWF Envirotec filtre torbaları kıtanın en büyük 2 akışkan yataklı termik santralinde kullanılmaktadır. Bu torbalar yanma sürecinde ortaya çıkan külleri tutarak etkin bir toz ayrımı sağlar ve bu süreçte ortaya çıkan nox gazları yok eder.

“BWF Envirotec Grubuna yeni katılan Güney Afrika'lı çalışma arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyoruz. Bayan Yolandi Serfontein'ın takımı ile birlikte amacımız, bu bölgedeki pazar payımızı durmaksızın arttırmaktır. Bu da Güney Afrika ve komşu bölgelerdeki potansiyel pazarları kapsamaktadır'' diyor Dr. Philipp von Waldenfels, BWF Group Yönetici Ortağı.

İletişim için:

Bayan Yolandi Serfontein
CEO - Şirket Müdürü
BWF Envirotec, Güney Afrika
BWF Environmental Dynamics SA (Pty) Ltd.
P O Box 164
No 5, 1st Avenue, Vorsterskroon
Nigel, 1490, South Africa

Telephone +27 (0) 11 814-2820
Fax +27 (0) 11 814 2783
Direkt Fax 086 574 2735
www.bwf-envirotec.co.za
info@bwf-envirotec.co.za

BWF Envirotec, Güney Afrika üretim merkezi, Nigel

.

BWF Envirotec Hakkında:

BWF Envirotec endüstriyel filtrasyona yönelik filtre malzemesi alanında uluslararası boyutta pazar lideridir. needlona® markalı filtre elemanları, PM-Tec® membranlı ürünlerle birlikte Pyrotex® KE filtre elemanları ürün portföyünde yer almaktadır. BWF Envirotec filtre elemanları, aluminyum, çimento, çelik, enerji santralleri, termal atık bertaraf tesisleri ile birlikte gıda endüstrisi gibi birçok alanda kullanılmaktadır.

1968 başlarında, dünyada ilk defa BWF Envirotec, sentetik iğneli keçeden filtre malzemeleri üretmeye başladı. Şirket merkezi Almanya Offingen'de olup, ve üretim tesisleri yer almaktadır Almanya, Çin, Hindistan, İtalya, Avusturya, Rusya, Güney Afrika, Türkiye, Amerika, Avusturalya, Czech Republic. Bunların yanı sıra 50'den fazla ülkedeki satış kanalı ile BWF Envirotec, pazar odaklı olmayı, müşteriye özel çözümler ve kapsamlı bir hizmet sunmayı garanti etmektedir.